ساندویچ سالاد با تن ماهی

مواد لازم:2 قوطی کنسرو تن ماهی2 /1 پیمانه برگ ریحان2 پیمانه کاهوی خرد شده2 /1 پیمانه برگ نعنا4 عدد هویج1 عدد فلفل دلمه ای قرمز1 عدد خیار1 عدد انبهبه تعداد لازم کاغذ روغنیروش تهیه:1. کنسروها را داخل یک قابلمه
تاریخ انتشار: چهارشنبه، ٢۴ شهریور ٩۵

مواد لازم:

2 قوطی کنسرو تن ماهی

2 /1 پیمانه برگ ریحان

2 پیمانه کاهوی خرد شده

2 /1 پیمانه برگ نعنا

4 عدد هویج

1 عدد فلفل دلمه ای قرمز

1 عدد خیار

1 عدد انبه

به تعداد لازم کاغذ روغنی

روش تهیه:

1. کنسروها را داخل یک قابلمه حاوی آب بریزید؛ طوری که آب روی آنها قرار گیرد سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. بیست دقیقه صبر کنید، بعد کنسروها را از داخل قابلمه درآورده و با آب سرد بشویید تا خنک شوند. حالا درِ کنسرو ها را باز کرده و تن ماهی را داخل یک کاسه بریزید.

2. در این میان سبزیجات را آماده کنید. هویج ها را بشویید و پوست بگیرید، سپس آنها را رنده کنید. فلفل دلمه ای را بشویید و سپس آن را به صورت نواری خرد کنید. خیار را هم بعد از شست و شو مانند فلفل دلمه ای خرد کنید. انبه را از وسط نصف کرده و هسته اش را جدا کنید، سپس آن را هم خرد کنید.

3. کاغذها ی روغنی را به صورت مربع های 10 سانتی متری برش بزنید. مقداری از برگ های ریحان را وسط مربع ها قرار دهید؛ طوری که تا لبه کاغذها برسند. بقیه سبزی ها را هم به صورت لایه لایه روی هم قرار دهید. درانتها تن ماهی را روی مواد قرار دهید.

4. قسمت پایین کاغذ را روی مواد بیاورید تا دولبه به هم برسند. دو طرف دیگر کاغذ را هم روی هم بیاورید، سپس کاغذ را محکم دور مواد بپیچید. ساندویچ ها را تا موقع سرو داخل یخچال قرار دهید.



منبع: اخبار خبربان