طرز تهیه ترحلوا شیرازی | طرز تهیه حلوا زرد

طرز تهیه ترحلوا شیرازی | در این مطلب با طرز تهیه ترحلوای شیرازی روشن و تیره با ما همراه باشید. مواد لازم ترحلوای روشن (تر حلوای شیراز): آرد برنج ۲۵۰ گرم روغن مایع۱۵۰ گرم شکر ۲۰۰ گرم آب به میزان لازم زعفران به میزان لازم گلاب۲/۱ پیمانه مواد لازم ترحلوای تیره (حلوای آرد گندم):...
تاریخ انتشار: شنبه، ٢٩ اردیبهشت ٩٧

طرز تهیه ترحلوا شیرازی | در این مطلب با طرز تهیه ترحلوای شیرازی روشن و تیره با ما همراه باشید.

مواد لازم ترحلوای روشن (تر حلوای شیراز):

آرد برنج ۲۵۰ گرم

روغن مایع۱۵۰ گرم

شکر ۲۰۰ گرم

آب به میزان لازم

زعفران به میزان لازم

گلاب۲/۱ پیمانه

مواد لازم ترحلوای تیره (حلوای آرد گندم):

آرد(بهتر آرد سنگک باشه)۲۵۰ گرم

روغن به میزان لازم

آب ۱ پیمانه

شکر ۲ پیمانه

گلاب۱ پیمانه

حلوای دورنگ مخصوص سفره افطار

طرز تهیه ترحلوای شیرازی (روشن):

۱- آرد برنج و روغن را روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم میزنیم تا کاملا بوی خامی از آرد برنج گرفته بشه (۱۰ دقیقه) تقریبا رنگ آرد نخودچی میشه.۲-بعد ۴ پیمانه آب بهش اضافه می کنیم تا آرد برنج جمع بشه.

۳-از این مرحله پیمانه پیمانه آب اضافه می کنیم تا جایی که آرد برنج از هم باز بشه و مثل فرنی بشه.

۴- در این مرحله شکر را کم کم اضافه میکنیم تا حلوا شیرین بشه.

۵- حلوا را هم میزنیم تا غلیظ بشه.

۶-وقتی حلوا مثل ماست سفت شد گلاب و زعفران اضافه میکنیم.

طرز تهیه ترحلوای شیرازی (تیره):

۱-آب وشکر را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا قوام بیاد بعد زیرشو خاموش میکنیم و زعفران و گلاب را اضافه میکنیم و کنار میگذاریم.

۲- آرد را توی تابه میریزیم و تفت میدیم نا رنگش تیره بشه و بوی خامی آرد از بین بره.

۳-روغن را تا جایی میریزیم نا آرد روغن اضافی نداشته باشه و همه ی روغن را به خودش بگیره.

۴-شربت را به آرد اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا شربت کاملا جذب آرد بشه.

۵- زیر شعله را خاموش میکنیم و حلوا را در تابه می غلطانیم.

منبع: نیک صالحی



منبع: اخبار خبربان