طرز تهیه قابلی

اصلیت غذا کابلی که تعریفشو زیاد شنیدم دستورشو گذاشتم اگه شما هم خواستین درست کنین. آماده سازی: 2 ساعت مواد اولیه : برای 2 نفر برنج (خیس شده) دو پیمانه سینه مرغ (قطعه قطعه شده) 4 تیکه پیاز 2 عدد سیر 2حبه هویج خلالی 2عدد کشمش پلویی (کمی) به میزان دلخواه نمک و فلفل و...
تاریخ انتشار: پنجشنبه، ١ فروردین ٩٨

اصلیت غذا کابلی که تعریفشو زیاد شنیدم دستورشو گذاشتم اگه شما هم خواستین درست کنین.

آماده سازی: 2 ساعت

مواد اولیه :

برای 2 نفر

برنج (خیس شده) دو پیمانه

سینه مرغ (قطعه قطعه شده) 4 تیکه

پیاز 2 عدد

سیر 2حبه

هویج خلالی 2عدد

کشمش پلویی (کمی) به میزان دلخواه

نمک و فلفل و ادویه دلخواه به میزان لازم

کره 50 گرم

زعفران دم کرده 2 ق غ

شکر 1 ق غ

روغن (فقط برای سرخ کردن پیاز و هویج) به میزان لازم

طرز تهیه:

اول از همه مرغ های تیکه تیکه را با کره سرخ میکنیم.

دو عدد پیاز را رنده کرده جدا با روغن سرخ طلایی میکنیم شعه پیاز خاموش میکنیم ادویه(شامل زردچوبه و فلفل دارچین پودر هل) و سیر ریز شده و زعفران را اضافه میکینم بعد مواد به مرغ های سرخ شده اضافه کرده با 3 پیمانه اب میزاریم بپزه.

بعد یه ساعت پخت حدود یه پیمانه از خورشت مرغ خشک میشه ٰ؛ یک پیمانه از اب مرغ با برنج خیس شده بدون نمک (بدون اب) میزاریم بپزه و دم بکشه.(نمک برنج موقع جوش باید چک کنین اگه لازم بود نمک اضافه کنین)

هویج جدا با روغن یکم طلایی میکنیم 1 ق غ شکر اضافه میکنیم بعد اینکه یکم طلایی شده کشمش اضافه و یه دقیقه با هوبج و روغن تغت میدیم.

وقتی برنج پخته شد هویج و کشمش اضافه میکنیم.

از خلال پسته و بادام هم میتونین برای تزیین استفاده کنین(خواستین اضافه کنین با هویج باید یه تفتی بدین)

میتونی تیکه های خورشت مرغ جدا کار ظرف برج بزارین هم متونین زیر برنج بزارین اب خورشت تو یه پیاله بیارین.

بجای مرغ از گوشت گوساله یا گوسفندی هم میشه استفاده کرد.



منبع: اخبار خبربان