آرشیو دانلود آهنگ جدید سورا اسکندرلی به نام نیه | سورا اسکندرلی به نام نیه ملودی دختر جیلان خواننده مشهور ترکیه، با صدای زیبایش همه را جادو کرد | TRT Persian اکسیر عشق . . . | دخمل های خوشمل آهنگ شاد بسیار زیبا آهنگ شاد عاشقانه آهنگ شاد جدید ایرانی ویدیو ی خیلی زیبای میحانه از خواننده اصیل ایرانی نعمت الله آغاسی.... کاربرد داروی آریپیپرازول (Aripiprazole) در درمان اختلالات طیف اوتیسم - مرکز همکار کاکرین ایران اتوماسیون اداری-دریافت فیش حقوقی #دفنه hashtag on Instagram • Photos and Videos دانلود آهنگ های ریحانا | Rihanna اینترنت دانشجویی - دانشگاه بجنورد نمونه_نامه_به_شهرداری | آیین نگارش و نامه نگاری اداری دانلود رمان صعود ممنوع، سقوط آزاد (جلد دوم این گروه خشن) اختصاصی یک رمان | یک رمان پورتال اداره كل اموزش و پرورش شهرستان هاي استان تهران سامانه بوستان - سامانه خدمات الکترونيک دانشجويي دانشگاه صنعتي شاهرود -شرکت فناوران طرح نو -سامانه مديريت دانشجويي سماد- سامانه مديريت خوابگاه و تردد - سامانه تغذيه بوستان - سامانه معاونت فرهنگي و امور اجتماعي نگارستان - سامانه کميسيون موارد خاص استاني - سامانه شوراي صنفي رفاهي سروستان - سامانه ارتباط خانواده و دانشگاه - سامانه مديريت اماکن ورزشي بوستان - سامانه معاونت فرهنگي و امور اجتماعي نگارستان گزارش تصویری از حوزه ی دانشجویی آموزشکده سما مسجد سلیمان کاش نجار مدینه، در مدینه در نمی ساخت تقدیر از پژوهشگران برتر پژوهشگاه علوم انسانی در 27 آذر - ایسنا ویدئوی معرفی دونیت برای جشنواره کارآفرینی "پُل" دانلود و استفاده از هاتگرام در کامپیوتر - بلاگ اپ استور سیب اپ ویکودین - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد *مرگ کت نوار توسط لیدی باگ* لیست مراکز درمانی | بیمه سامان سامانه پژوهشی دانشگاه جیرفت | ورود سيب زميني به ايران تحولي اساسي در كشاورزي سنتي دوره قاجاريه ورود به حساب کاربری اینترنت ADSL مخابرات استان فارس (شیراز و حومه) :: ورود به حساب کاربری اینترنت مخابرات ADSL 2020 راهنمای مشترکین - مخابرات ایران منطقه فارس دیاری قره داغی جدید دانلود تمام آهنگ های دیاری قره داغی با کیفیت بالا MP3 و پخش آنلاین اداره ایثارگران و شهدا - دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس آهنگ ترکی استانبولی 2017 Edis به نام Dudak دانلود آهنگ Afitap از سیلا (Sila) + ترجمه - بُبت دانلود آهنگ سیف نبیل عشگ موت دانلود واتس اپ با لینک مستقیم | یاس دانلود لوازم جانبی و قطعات بلک بری-تمامی لوازم جانبی و قطعات گوشی های موبایل بلک بری در این بخش قرار می گیرند. استخدام سازمان آتش نشانی در سال 98 (سوالات عمومی و تخصصی) | ایران استخدام مرکز آموزش علمی-کاربردی ساپکو(تهران) بیمه شخص ثالث قسطی در بیمه‌بازار » بیمه بازار طراحی سیستم ارزیابی عملکرد سازندگان قطعات در زنجیره تامین قطعات خودرو (مورد خاص: شرکت ساپکو) كيف تعرفين انك حامل بالمنزل دون اختبارات بسهولة ؟ • تسعة إبراهيم نصر يعلن عودة "الكاميرا الخفية" بشكل جديد ومضحك - اليوم السابع معرفی اپلیکیشن Pitch؛ تیونری دقیق و حساس برای کوک کردن انواع ساز - دیجیاتو تیمبرلند - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد آهنگ زیبای عاشقانه لری بختیاری لَچَک از فردین اسدی اکسپت مقاله - لیست مجلات ISC رشته تربیت بدنی | موسسه آرمان انیمیشن بن تن با دوبله ی فارسی فیلم بن تن علیه بیگانگان بادوبله فارسی(برای اولین بار) کانون قلم چی | معرفی آزمون های کانون فرهنگی آموزش (قلمچی) رمان پیانیست از کیانا.ع با فرمت pdf,java,epub,apk خرید و فروش و قیمت انواع آهن آلات و میلگرد در شیپور بشنو از نی | نعیم پوپل - افغانی قدیمی مدرسه ابتدایی (دبستان) پسرانه خاتم الانبياء(ص) (دوره دوم)، مدرسه دولتی شیراز ناحیه 1 شیراز ویس احمد ذوقی ۲ - ویدئو - دیدستان نخستین بخشدار بومی در لاشار نیکشهر | راهکار مدیریت دهیاری روستا | اخبار روستا و دهیاری اتوماسیون اداری-دریافت فیش حقوقی واحد "چون حسین ابن علی..." با صدای مصطفی گراشی ستاد اجرایی فرمان امام - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد قوه قضاییه در مخمصه پرونده هفت‌تپه | ایران | DW | 09.09.2019

افطاری ماه رمضان: حلوای هویج ژله ای

حلوای هویج یکی از حلوا های معروف و پرطرفدار در میان حلوا های سبزیجات است. این حلوا به خاطر رنگ نارنجی زیبای خود ظاهر چشمگیری دارد و بخاطر مزه و شیرینی خاص هویج از لحاظ طعم نیز پرطرفدار است. فصل بهار موقع حضور انواع میوه ها و سبزیجات رنگارنگ است و البته شروع روز های...
تاریخ انتشار: جمعه، ٢٠ اردیبهشت ٩٨

حلوای هویج یکی از حلوا های معروف و پرطرفدار در میان حلوا های سبزیجات است. این حلوا به خاطر رنگ نارنجی زیبای خود ظاهر چشمگیری دارد و بخاطر مزه و شیرینی خاص هویج از لحاظ طعم نیز پرطرفدار است.

فصل بهار موقع حضور انواع میوه ها و سبزیجات رنگارنگ است و البته شروع روز های گرم سال. در این روز ها خوردن غذا ها و دسر های خنک بیشتر مورد توجه قرار می گیرد. حلوای گندم طبع گرمی دارد و به صورت گرم هم سرو می شود، اما حلوای هویج با وجود شیرینی زیاد طبع خنکی دارد و در این روز های سال بسیار دلچسب خواهد بود.

این حلوای هویج با استفاده از ژل آگار آگار درست می شود و برای افرادی که از محصولات حیوانی اجتناب می کنند انتخاب خوبی است. احتمالا در درس های علوم با ژل آگار آشنا شده اید، اما باید بدانید که این ماده قوام دهنده که از جلبک های دریایی به دست می آید در بسیاری از محصولات روزمره استفاده می شود از انواع ژله های رنگی و سوپ های بسته بندی شده تا مربا و بستنی و خمیر دندان. ژل خوراکی آگار در قنادی های معتبر به فروش می رسد و یا می توانید آن را به صورت آنلاین خریداری کنید از آنجایی که گرانترین بخش این دسر همین ماده است در صورتی که وگان نیستید می توانید ژلاتین خوراکی را جایگزین آن کنید.

علاوه بر حلوای هویح ژله ای یک ژل نعناع هم برای ایجاد تناقض رنگی و طعم متفاوت درست می شود تا در کنار هویج نارنجی، تناقض رنگ سبز، زیبایی آن را دو چندان کند، چون از لحاظ مثلث رنگ، نارنجی مکمل رنگ سبز است. خب اگر برای خوردن منبع غنی از بتاکاروتن آماده هستید و دلتان می خواهد با یک شیرینی خوشرنگ و خوشمزه به پوست تان صفایی بدهید، طرز تهیه حلوای هویج ژله ای را با ما مرور کنید.

مواد لازم

لایه زیری

هویج: ۷۰ گرم (پوست گرفته و رنده شده)

آب: ۵۰ گرم

شکر: ۳۰ گرم

پودر آگار: ۱ قاشق چایخوری

دانه هل: ۱ عدد به طور کامل پودر شده

برای لایه بالایی

هویج: ۶۸ گرم پوست گرفته و رنده شده

شکر: ۴ قاشق چایخوری

پودر آگار: ۱/۲ قاشق چایخوری

دانه هل: ۱ عدد کامل پودر شده

تزئین

بادام زمینی: ۱/۸ پیمانه، خرد شده (اختیاری)

ژل نعناع

برگ نعناع: ۱/۴ پیمانه

آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری

شکر: ۳ قاشق چایخوری

رنگ سبز غذا: خیلی کم

پودر آگار: ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

آماده کردن لایه زیری

۱. هویج رنده شده را با افزودن مقداری آب و حرارت دادن به صورت پوره درآورید. باید به صورت یک خمیر لطیف و یکدست شود. پوره به دست آمده از هویج ها ۶۸ گرم است.

۲. در یک ماهیتابه کوچک و گود پوره هویج، باقیمانده آب، شکر و پودر آگار را بریزید. اگر می خواهید شیرینتر باشد باید در این مرحله آن را چک کنید، چون وقتی که ژل سرد می شود، شیرینی آن کاهش می یابد.

۳. آن را داخل قابلمه ریخته تا یک جوش ملایم بخورد و مرتب بهم بزنید تا از سوختن آن جلوگیری کنید. پودر هل را به آن اضافه کنید.

۴. مواد داخل قابلمه را داخل قالب سیلیکونی یخ بریزید بطوری که فقط نصف قالب پر شود.

۵. قالب را داخل یخچال بگذارید و به سراغ درست کردن لایه دوم بروید.

آماده کردن لایه بالایی حلوای هویج

۱. با افزودن مقداری آب به هویج ها سعی کنید آب هویج را از آن ها خارج کنید. می توانید به جای آب میوه گیری از دستگاه مخلوط کن استفاده کنید و پس از مخلوط و پوره شدن کامل هویج آن را از الک ریز رد کنید تا تفاله آن را بگیرید.

۲. در یک ماهیتابه کوچک آب هویج، شکر و پودر آگار را ترکیب کنید. بگذارید به جوش بیاید و در این حین مرتب بهم بزنید.

۳. وقتی شروع به جوشیدن کرد آن را از حرارت بردارید و پودر هل را داخل آن بریزید.

۴. قالب یخ حاوی ژله را از یخچال خارج کنید و روی آن بادام هندی خرد شده را در صورت تمایل بریزید یا حتی بادام خرد شده. بعد روی آن آب هویج داغ را بریزید.

۵. دوباره قالب را داخل یخچال بگذارید تا جا گرفته و سرد شود.

درست کردن ژل نعناع (اختیاری)

۱. برگ های نعناع را با آب لیمو و آب بصورت پوره درآورید. بعد آن را از الک رد کنید تا تفاله آن گرفته شود.

۲. در یک ماهیتابه کوچک، آب نعناع و لیمو، شکر (برای مزه) و پودر آگار را ترکیب کنید.

۳. بگذارید به جوش آید و در همین حال مرتب بهم بزنید. آن را از حرارت برداشته و رنگ غذای سبز داخل آن بریزید.

۴. آن را روی یک بشقاب پهن بریزید و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.

۵. وقتی که شکل گرفت آن را داخل مخلوط کن دوباره به شکل مایع دربیاورید و از الک رد کنید. با استفاده از یک قیف خامه زنی با آن شکل هایی کوچک روی بشقاب درست کنید و موقع سرو حلوای هویج در کنار ژله های حلوای هویج ایجاد کنید تا تضاد رنگ مناسبی ایجاد کند.

نکات مهم

هویج ها به طور طبیعی شیرین هستند، اما بر اساس نوع آن ها شیرینی شان فرق می کند؛ بنابراین مقداری شکر در دستور لحاظ شده است. خودتان آن را مزه کنید و میزان شکر را بسنجید. بهر حال پس از خنک شدن در قالب میزان شیرینی آن کم خواهد شد. سعی کنید که مقدار مصرف شکر را هر طور که می توانید کاهش دهید.

آگار مورد استفاده در این دستور حتما باید به صورت پودری باشد نه بصورت رشته ای.

ژل نعناع در واقع یک گزینه اختیاری است، اما بخاطر تفاوت در طعم و ظاهر جلوه دیگری به حلوای هویج شما خواهد داد.

بافت ژله ای حلوای هویج خیلی نرم است اگر می خواهید نرمتر باشد مقدار آگار را به نصف کاهش دهید. در این صورت مدت بیشتری طول می کشد تا ژله شکل بگیرد.

اگر به عطر و طعم هل علاقه ای ندارید می توانید به جای آن از اسانس وانیل استفاده کنید. قبل از اینکه ژله را داخل قالب ها بریزید، اسانس وانیل را به آن اضافه کنید.

منبع: loveismytummy



منبع: اخبار خبربان