کدوپلوی مازندرانی

کدو پلوی مازندرانی یا (کهی پلا، کئی پلا) یکی از غذا های خوشمزه و لذیذ مازندرانی هستش که خیلی آسون و بدون دردسره و علاوه بر این مواد اولیه ی زیادی هم نمیخواد و یک پلوی مخلوط گیاهی و خوش عطره. امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین. کدو پلوی مازندرانی یا...
تاریخ انتشار: شنبه، ٩ آذر ٩٨

کدو پلوی مازندرانی یا (کهی پلا، کئی پلا) یکی از غذا های خوشمزه و لذیذ مازندرانی هستش که خیلی آسون و بدون دردسره و علاوه بر این مواد اولیه ی زیادی هم نمیخواد و یک پلوی مخلوط گیاهی و خوش عطره. امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.

کدو پلوی مازندرانی یا (کهی پلا، کئی پلا) یکی از غذا های خوشمزه و لذیذ مازندرانی هستش که خیلی آسون و بدون دردسره و علاوه بر این مواد اولیه ی زیادی هم نمیخواد و یک پلوی مخلوط گیاهی و خوش عطره. امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.

مواد لازم

برنج: ۲ پیمانه

کدو تنبل: ۳۰۰ گرم

پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری

کره: ۳۰ گرم

شکر: ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری

زرچوبه: ۱/۲ قاشق چایخوری

زیره: ۱/۲ قاشق چایخوری

تخم مرغ برای سرو به مقدار لازم

زعفران دم کرده به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای تهیه کدو پلو کافیه تا برنج رو از چند ساعت قبل خیس کنیم.

حالا کدو هایی که نگینی و تقریبا درشت خرد کردیم رو داخل یه ماهیتابه میریزیم. زیره، زرچوبه و کره رو هم اضافه میکنیم.

پیاز داغ و شکر رو هم همینطور.

حالا مواد رو با هم تفت میدیم تا شکر حل بشه و کدو هم تقریبا نیم پز بشه.

در نهایت به مقدار کافی نمک و زعفرون هم اضافه کرده و باز کمی تفت میدیم. حالا مایه کدو پلو حاضره.

فقط میمونه دم گذاشتن پلو. کف قابلمه رو کمی روغن میریزیم و بعد لایه لایه برنج آبکش شده و کدوهارو داخل قابلمه میریزیم و برای مدت نیم ساعت الی سه ربع دم میذاریم.

کدو پلو معمولا با تخم مرغ نیمرو و گاهی دانه های انار ترش سرو میشه.



منبع: اخبار خبربان